Uw vakantie begint pas écht bij Reisboekhandel Pied à Terre! Kaarten en reisgidsen voor alle soorten vakanties: wandelen, fietsen, pelgrimeren, wintersport, watersport, bergsport, stedentrip en voor alle andere reizen! U kunt lekker rustig rondkijken in deze grote 'reistempel' met ruim 45.000 artikelen, en er is genoeg enthousiast en deskundig personeel om te helpen als u iets speciaals zoekt. Ook in de webwinkel www.piedaterre.nl kunt u ook zoeken in het aanbod en bestellingen plaatsen, maar rondsnuffelen in de winkel is natuurlijk veel leuker! En geniet ondertussen van een kopje biologische koffie of thee in lunchroom Métropole achterin de winkel...
Regelmatig organiseert Reisboekhandel Pied à Terre interessante lezingen en boekpresentaties. Kijkt u voor een overzicht op de website www.piedaterre.nl en laat bij voorkeur per e-mail weten dat u bij een lezing of boekpresentatie aanwezig wilt zijn.

Boekenweekgeschenk voor 2014: Een mooie jonge vrouw door Tommy Wieringa

zondag 2 maart 2014

Tommy Wieringa schreef het Boekenweekgeschenk voor 2014: Een mooie jonge vrouw. Het geschenk wordt bij besteding van ten minste € 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken door onze boekhandel cadeau gedaan, zolang de voorraad strekt op=op.  
 
Een mooie jonge vrouw
 
Een mooie jonge vrouw verhaalt over een briljant microbioloog die een mooie jonge vrouw ontmoet. Ze is een overwinning op de tijd, maar zijn nakende ouderdom en het verval kan hij er niet mee afwenden. Hun huwelijk is een botsing tussen haar idealisme en zijn realisme – waar zij zich verbindt met het lijden van de ander, ontbeert hij volgens haar empathie. Maar als de controle over zijn bestaan hem ontglipt, leert ook hij de betekenis van pijn kennen. In dit overrompelende verhaal stelt Tommy Wieringa de vraag of je werkelijk kunt doordringen tot de pijn van een ander als je deze niet eerst zelf hebt gevoeld. 

Tommy Wieringa is een veelzijdig auteur. Zijn reisverhalen werden gebundeld in Ik was nooit in Isfahaan.