Uw vakantie begint pas écht bij Reisboekhandel Pied à Terre! Kaarten en reisgidsen voor alle soorten vakanties: wandelen, fietsen, pelgrimeren, wintersport, watersport, bergsport, stedentrip en voor alle andere reizen! U kunt lekker rustig rondkijken in deze grote 'reistempel' met ruim 45.000 artikelen, en er is genoeg enthousiast en deskundig personeel om te helpen als u iets speciaals zoekt. Ook in de webwinkel www.piedaterre.nl kunt u ook zoeken in het aanbod en bestellingen plaatsen, maar rondsnuffelen in de winkel is natuurlijk veel leuker! En geniet ondertussen van een kopje biologische koffie of thee in lunchroom Métropole achterin de winkel...
Regelmatig organiseert Reisboekhandel Pied à Terre interessante lezingen en boekpresentaties. Kijkt u voor een overzicht op de website www.piedaterre.nl en laat bij voorkeur per e-mail weten dat u bij een lezing of boekpresentatie aanwezig wilt zijn.

Lezingen en boekpresentaties in maart 2014

maandag 3 maart 2014

Een tweetal dagen voor de start van de Boekenweek 2014 bent u van harte welkom om de lezing bij te wonen van Frédérique Schut over haar in januari 2014 gepubliceerde boek Missie: Mongolie - 1000 kilometer, 9 dagen, 24 paarden en ik. 
De lezing begint om 17 uur op donderdag 6 maart 2014 en na de lezing is er onder het genot van een hapje en drankje tijd om de auteur te ontmoeten en uw boeken te laten signeren.
 
Missie: Mongolie
 
Tijdens de Boekenweek 2014 komt Andrea Vreede - bekend als correspondent voor het NOS journaal - op dinsdag 11 maart vanaf 16.00 de publicatie van de bijgewerkte editie van De magie van Rome, Wandelingen door de eeuwen heen toelichten en presenteert aan Rosita Steenbeek het allereerste exemplaar! Ook na deze boekpresentatie is er onder het genot van een hapje en drankje tijd om beide auteurs te ontmoeten en uw boeken te laten signeren.
 
De magie van Rome
 
Later in dezelfde week op vrijdag 14 maart 2014 vanaf 17 uur presenteert auteur Stef Smulders onder het genot van een lokaal Italiaans hapje en drankje zijn boek Italiaanse toestanden. Stef emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar een fantastische Bed & Breakfast te beginnen in de Noord-Italiaanse wijnstreek Oltrepo Pavese. U bent van harte welkom om naar de aanstekelijke verhalen van Stef te komen luisteren! Na afloop is er gelegenheid om na te praten, te toosten en uw boeken te laten signeren.
 
Italiaanse toestanden